söndag 2 oktober 2011

regnet har kommit!

Bilder här på resultatet av dagarna på NSA. En regnklänning med tillhörande hatt, en virkad ryggsäck med flaskfickor, en pappfläkt med motor från en leksaksbil,
en tidningspappersvas och en hängande miniträdgård
Eleverna var nöjda med dagarna, de sa att det varit väldigt roligt och att de var imponerade över att de lyckats åstadkomma så mycket på så kort tid (det är jag också!)
Pappfläkten blev lite snabbt ihopsnodd i fredags då han som fick epilepsianfallet i sin förvirring tagit med sig nästan allt material hem och inte kom till sista tillfället, så hans stackars kamrat kunde inte slutföra deras ursprungliga plan med lampor av popcornkartonger.
Den ena i tidningspappersgruppen var också tvungen att lämna sin kumpan i sticket, så han kämpade hela fredagslektionen med att såga en rund tung träskiva att lägga i botten av vasen för att stabilisera.

Igår kom så äntligen det efterlängtade regnet! Detta medan vi grillade hos Nat (vilket för övrigt var mycket trevligt och innehöll både bildvisning av klättersemester i USA på 20-30 i svårighetsgrad) och intressanta samtal.
Pridefestivalen var också rolig! Kändes som en lugn och mysig men enorm grillfest som spred sig över hela Zoo Lake-området.
Idag sitter vi hemma och förbannar svåra konstteoritexter, tar hand om våra förkylningar och dricker te. vi är lite oroliga över Anitras prov i morgon men väldigt nöjda över vår uppsatsinsats för Joni - 85% och en massa "stjärnor i kanten" :)

Precious ringde nyss och tackade så mycket för vårt nyinledda samarbete. Jag betalade lite extra i fredags för att jag var så glad över att de kommit med kartongen och att jag kan lita på dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar